godisgrisenjoje

Alla inlägg den 30 juni 2012

Av Johanna - 30 juni 2012 22:25

Hej och ja som rubriken lyder är det väldigt tomt i mitt rum eller utanför ja ska berätta varför ja det var så här att för tre veckor sedan när vi fick Tess på prov så när vi gick och la oss hon valde att sova i soffan på övervåningen och hon sov så sött men sen hade hon under natten smugit sig in i mitt rum och lagt sig antingen i min säng eller på min matta på en lila kudde. Och nu när hon inte är här längre så är det tomt ingen svansar ingen tigger mat med sina ledsna babyögon, inget mer upp-hoppande i sängen eller slick i ansiktet för att jag ska vakna och gå ut med Tess Saknar dig sjukt mycket gumman du måste komma ihåg mig lova det. Juste jag kommer heller aldrig glömma första gången du såg våra grannar och du sprang direkt till barnvagnen för att kolla sen slickade du lilla Alice på foten och hon skrattade och sen såg du Morris och ni började fajtas och du la armen över honom när du var trött då kunde han inte röra sig hehhe Goda tider. Men nu är det över nu är det slut Tess du finns inte här men om du vill finns jag här för dig hela vägen. Här kommer några bilder från rummet och där hon brukar vara ibland.



Tess kom hem jag vill ha dig som mitt husdjur inte bli en lantis i dalarna på en bondgård. 




  här är hon i min säng den lilla ungen 




  men nu är hon borta och kommer aldrig hem igen :'( 




Soffan där hon är så söt och go <3


 


och här är tomma soffan som bara du använde inte till användning längre...



 




Saknar dig sjukt mycket gumman  



  här är en bild från igår kväll när jag inte kunde sova utan bara tänka och gråta över att du inte kommer att vara kvar.    



Och jag sa att jag inte skulle blogga men jag kunde inte hålla alla känslorna inne jag ville få ut dom. Hej då och förlåt för att alla senaste inläggen blivit typ likadana men jag älskar och saknar henne mer än vad någon tror.   

Av Johanna - 30 juni 2012 10:25

Hej jag vet jag sa att jag skulle vänta men jag vill säga att jag alltid alltid kommer att komma ihåg dig Tess igår kväll fick jag veta att du skulle till dalarna och jag grät halva natten en av de värsta jag vet och så vaknade jag kl 06.00 så låg du i min säng ocg slickade mig i ansiktet sen somnade du om jag kommer aldrig att glömma dig din busige lille Tess  älskar dig jätte jätte mycket. 


Här komemr en bild från imorse <3


  Älskar dig mer än något annat hoppas du kommer trivas <3

Av Johanna - 30 juni 2012 09:58

Hej! 


Tess åkte till Dalarna för typ en timme sedan jag har gråtit så mycket att jag nästan svimmade. Ni kanske tror att det är bara en hund men det ska jag säga den här urgulliga hunden var mitt första husdjur och som jag alltid kan prata med hon betydde mer för mig än vad någon kan ana hon är det ända jag tänker på ÅÅÅÅÅÅ SAKNAR DIG URMYCKER TESS DU FÅR KOMMA HIT IGEN SNÄLLA    



JAG SAKNAR DIG    



Och nu sitter jag hemma i ett nystädat rum och gråter när jag skriver detta inlägg och vill samtidigt framföra att jag inte kommer att blogga på ett tag jag känner att jag kanske nte ska skriva in allt jag gör heller och att jag bara kommer skriva saker om hur mycket jag saknar tess  



  mamma och lilla Tess <3 <3 <3

Presentation


Hej jag heter Joje och jag ska berätta om mig och om mitt liv. Puss och hej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards